Over Mihatra (Minder Hard Trappen)

Over Mihatra (Minder Hard Trappen)

Minder hard trappen, dat is waar Mihatra voor staat. Prettig op pad met uw elektrische fiets, naar elke bestemming. Lange afstanden fietsen zonder opladen. Ook na tal van jaren, dankzij een eersteklas accu. En áltijd het gevoel van de wind in de rug. 

Sinds 2010 ontwikkelt Mihatra kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen: de Mihatra e-bikes. U kiest uit een 15-tal modellen en uitvoeringen. Van sportieve stadsfiets en stoere omafiets tot elegant plattelandsmodel voor langere afstanden.

 

Elektrische fiets: accu

Sinds de oprichting staat voor Mihatra de kwaliteit van de accu voorop. Uw fietsplezier hangt hier immers vanaf. Daarom hebben wij onze aandacht éérst gevestigd op de keuze van de juiste elektrische componenten. 

 

Het resultaat? Onze fietsen zijn voorzien van eersteklas NCM accu’s met een hoge actieradius en lange levensduur: tot wel 1000 oplaadbeurten. 

 

Aankoop elektrische fiets: dealers
U bent altijd verzekerd van uitstekende service, want wij werken uitsluitend samen met lokale dealers. Zij hebben allemaal een ruime staat van dienst. Wij geloven in langetermijnrelaties. Voor u vertaalt zich dit terug in uitstekende service en betrouwbaar advies.

 

Elektrische fiets huren
Naast verkoop stellen we bij Mihatra onze e-bikes ook ter beschikking bij verhuurlocaties. Dit zijn veelal toeristische locaties, zoals hotels en campings.

 

Wie is Mihatra?

Mihatra is in 2010 opgericht door Dennis Neyndorff. Een enthousiaste en betrokken ondernemer met hart voor elektrisch fietsen. Vanuit de hoofdvestiging in Geldrop  ontwikkelen zij elektrisch fietsen voor iedereen toegankelijk en zoeken zij continu naar nieuwe oplossingen en slimme innovaties. 

 

Fietsen verhuren in Spanje
Dennis: “Tijdens een vakantie in Spanje merkten we dat daar zo weinig gefietst werd. Toen zijn we in de Costa Blanca begonnen met verhuurfietsen, die met een busje bij hotels en campings worden bezorgd. Langzamerhand steeg de vraag naar elektrische fietsen. Ook het ‘groene’ element werd steeds belangrijker.”

 

Uitgebreid dealernetwerk
Inmiddels bestaat Mihatra uit een range aan zelf ontwikkelde en ontworpen e-bikes, die worden verkocht door 130 dealers in de Nederland, België en Spanje. En sinds kort werken we onder meer samen met een fietsverhuurbedrijf op een grote camping in San Vincenzo, Italië.
 

Meer actieradius voor minder euros

De modellen van Mihatra zijn allemaal voorzien van handige en duurzame technieken. Zo zit er op elk nieuw model een USB-poort. Verder hebben de e-bikes een NCM batterij die – afhankelijk van het aantal ampère, dit verschilt per model – voorziet in steeds een uitstekende actieradius: dus meer kilometers voor minder geld. Tevens is er de mogelijkheid om de batterij duurzaam op te laden via fietstassen met zonnecellen. Ook is deze modellenreeks voorzien van banden met daarin een bijzondere techniek. Met die techniek beschermt Mihatra de e-biker tegen een lekke band.  

 

Via de dealer

Mihatra hecht veel waarde aan service en aan duurzaamheid. Mihatra verkoopt haar e-bikes bijvoorbeeld standaard via het dealernetwerk, dus niet rechtstreeks aan de consument. Er wordt steeds uitgegaan van de ultieme servicegedachte: koop je een fiets bij de dealer, dan heb je een deskundig aanspreekpunt en weet je als consument waar je aan toe bent. Zo bevordert Mihatra het duurzame en tegelijkertijd comfortabele fietsen.

 

* Mihatra is een beschermd merk binnen de EU