Onderdelen

Onderdelen

De beste elektrische fiets met de beste onderdelen

De prijs van de elektrische fiets is onder meer samengesteld op basis van de de door Mihatra geselecteerde onderdelen. Mihatra heeft dankzij jarenlange ervaring in samenwerken met producenten van fiets onderdelen een uitstekende selectie van kwalitatief hoogwaardige onderdelen, sterke merken en onderdelen met een goede prijs/kwaliteitverhouding kunnen maken. Per e-bike model wordt nauwkeurig gekeken naar welke onderdelen er voor de fiets gebruikt gaan worden. Hiervoor werken we samen met de beste specialisten op dit gebied. Hierbij gelden altijd de uitgangspunten veiligheid en comfortabel rijgedrag. Alleen op deze wijze is Mihatra in staat om de beste elektrische fiets met de meest geschikte onderdelen samen te stellen en te verkopen. Uit onze referenties blijkt steeds weer dat die selectie van goede onderdelen erg op prijs wordt gesteld.

 

Profijt van servicegedachte van Mihatra leveranciers en dealers

Alleen met het gebruik van de juiste onderdelen voor de Mihatra e-bike kan Mihatra haar servicegedachte blijven garanderen. Mihatra kiest ervoor om verkoop, service en onderhoud via de service dealer te laten verlopen. Daarvoor krijgt elke Mihatra service dealer uitgebreide training. Zo weet ook de service dealer hoe de Mihatra e-bike in elkaar steekt en hoe de fiets het langste mee kan gaan. De service dealers van Mihatra weten hoe u als bestuurder het beste uit uw e-bike kan halen. Dankzij de toepassing van streng geselecteerde onderdelen, kan de service dealer bijvoorbeeld ook rekenen op de hoogwaardige service van de leveranciers van onderdelen. De service dealer weet bijvoorbeeld hoe De bestuurder heeft dus steeds profijt van de strenge eisen die Mihatra stelt aan haar leveranciers en aan haar service dealers.

 

Wilt u weten uit welke onderdelen de Mihatra e-bike is opgebouwd of wilt u nadere informatie over onze service dealers? Neem gerust contact met ons op.