Garantie

Garantie

Uitgebreide garantie op elke Mihatra e-bike

Mihatra is een Nederlandse onderneming van elektrische fietsen voor fietsenwinkels en verhuurlocaties. Mihatra is er voor iedereen en heeft voor iedere doelgroep een specifiek model ontwikkeld. Elk model heeft een sterke accu, waardoor u op meer actieradius voor minder euro’s kunt rekenen. Daarnaast krijgt u altijd service via uw Mihatra-dealer. Bovendien staat Mihatra garant voor het uitvoerig testen van haar e-bikes. Stuk voor stuk voldoet elke elektrische fiets aan de strenge kwaliteitseisen die markt en de wet- en regelgeving voorschrijft. Koopt u een Mihatra e-bike dan krijgt u standaard 2 jaar garantie op de fiets, ook op de verende voorvork en de overige onderdelen. Voor de batterij en de motor voor trapondersteuning is een aparte garantieregeling ontwikkeld. Hiervoor krijgt u ook 2 jaar garantie aangeboden.

 

Uitgebreide garantievoorwaarden voor uw Mihatra e-bike

Als aanvulling op de vastgestelde wet- en regelgeving biedt Mihatra extra garantie op materiaal- en constructiefouten. Als u aanspraak wilt maken op deze garantie, dan dient u te voldoen aan een aantal concrete voorwaarden. Wij verzoeken u altijd de aankoopbon of factuur en het helder ingevulde en ondertekende garantiebewijs te overleggen. De garantie is niet overdraagbaar en puur bestemd voor de eerste eigenaar.

 

Meer informatie over garantie voor uw elektrische fiets

Alle details over de garantie en de garantie voorwaarden die horen bij de e-bikes van Mihatra (alle modellen) zijn beschikbaar in een compleet document. Dit document kunt u hier downloaden. Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in bepaalde modellen van Mihatra, neem dan contact met ons op.